Διερεύνηση της βιολογικής δράσης κλασμάτων ρητίνης από Pistacia lentiscus L. var. chia από Μιλτιάδης Ζαφειρόπουλος | 2023-10-24
‘Προσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδίων του παραδοσιακού τυριού «Τσαλαφούτι» από Μιλτιάδης Ζαφειρόπουλος | 2023-10-24
‘Μελέτη της ζύμωσης του γάλακτος για την παρασκευή γιαουρτιού υπό την επίδραση εκχυλισμάτων γκουαρανά από Μιλτιάδης Ζαφειρόπουλος | 2023-10-24
‘Διερεύνηση της παραγωγής ενζύμων βιοτεχνολογικού ενδιαφέροντος από βακτήρια ελληνικού μελισσόψωμου από Μιλτιάδης Ζαφειρόπουλος | 2023-10-24
‘Μελέτη του μηχανισμού αποδόμησης του μυκητοκτόνου imazalil από το μύκητα Mycosphaerella Tassiana από Μιλτιάδης Ζαφειρόπουλος | 2023-10-24