Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας σε χυμούς που παράγονται από ελληνικές εταιρείες από Μιλτιάδης Ζαφειρόπουλος | 2023-10-28
Αναστολή in vitro της δημιουργίας βιοϋμένων παθογόνων βακτηρίων παρουσία μελιών του Ολύμπου από Μιλτιάδης Ζαφειρόπουλος | 2023-10-28
Ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών σε διάφορες κατηγορίες γάλακτος με τη χρήση μοριακών τεχνικών από Μιλτιάδης Ζαφειρόπουλος | 2023-10-28
Εφαρμογή μοριακών δεικτών για την ταυτοποίηση μικροοργανισμών σε γαλακτοκομικά προϊόντα από Μιλτιάδης Ζαφειρόπουλος | 2023-10-28
Μελέτη της απόκρισης γευστικών υποδοχέων του δάκου της ελιάς, Bactrocera oleae, στην ολευρωπαΐνη από Μιλτιάδης Ζαφειρόπουλος | 2023-10-28