Κοντοπούλου Φιλίτσα 'Σύνθεση, ανάλυση και αποτίμηση νέων τροποποιημένων στη βάση πυρανονουκλεοζιτών ως πιθανοί αντιικοί και κυτταροτοξικοί παράγοντες' Επίβλεψη: Δ. Κομιώτης. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/46910#
Καρτσάνα Παρασκευή 'Ανίχνευση μεταλλάξεων στο μιτοχονδριακό γονίδιο tRNAVal σε ασθενείς με διαβήτη' Επίβλεψη: Αιμ. Ζίφα. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/44100#
Καρκαντά Ελευθερία 'Μελέτη της αντιοξειδωτικής και αντιμεταλλαξιγόνου δράσης υδατικών και μεθανολικών εκχυλισμάτων Goji Berry των ποικιλιών Chinensis και Barbarum' Επίβλεψη: Δ. Στάγκος. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/46911#
Γκαλίτσιου Ελισάβετ Γ. 'Μελέτη της αντιοξειδωτικής και αντιμεταλλαξιγόνου δράσης εκχυλισμάτων βοστρύχων ελληνικών ποικιλιών αμπέλου (Vitis Vinifera)' Επίβλεψη: Δ. Κουρέτας. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/44781#
Καμπίτση Μαριάνθη 'Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των "Πράσινων Ζωνών" για την ανάσχεση της ρύπανσης επιφανειακών υδροφόρων οικοσυστημάτων με γεωργικά φάρμακα' Επίβλεψη: Δ. Καρπούζας. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/48840#
Καλυβά Άννα 'Πολυμορφισμοί στο γονίδιο της αs1-καζεΐνης του γάλακτος, σε ελληνική εκτροφή αγελάδων Holstein' Επίβλεψη: Θ. Σαραφίδου. http://hdl.handle.net/11615/46369
Δάμτσιας Θεοφάνης 'Ανίχνευση αντιμικροβιακών ουσιών σε μέλια του Ολύμπου' Επίβλεψη: Δ. Μόσιαλος. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/46246#
Γιαννάκη Μαρίνα 'Αξιολόγηση υπογλυκαιμικής δράσης φυσικών ενώσεων με στόχο την παραγωγή ειδικών διατροφικών προϊόντων για διαβητικούς' Επίβλεψη: Δ. Λεωνίδας. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/46255#
Αργυρούλης Ιωάννης 'Προσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (εγκέφαλο και τετρακέφαλο) από νεαρά πρόβατα κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής εμπλουτισμένης με υγρά απόβλητα ελαιοτριβείου' Επίβλεψη: Δ. Κουρέτας. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/46328#
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει