Επιλογή Σελίδας

Μεταπτυχιακές Εργασίες

Καραίσκου Ιωάννα 'Διερεύνηση της παραγωγής ενζύμων βιοτεχνολογικού ενδιαφέροντος από βακτήρια ελληνικού μελισσόψωμου ', 'INVESTIGATION ON THE PRODUCTION OF BIOTECHNOLOGICALLY INTERESTING ENZYMES BY BACTERIA ISOLATED FROM GREEK BEEBREAD' Επίβλεψη: Δ. Μόσιαλος. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/58983#

Γεροβασιλείου Ευδοξία 'Μελέτη του μηχανισμού αποδόμησης του μυκητοκτόνου imazalil από το μύκητα Mycosphaerella Tassiana ', 'STUDY OF THE DISSIPATION PROCESS OF THE FUNGICIDE IMAZALIL CAUSED BY THE FUNGI MYCOSPHAERELLA TASSIANA' Επίβλεψη: Δ. Καρπούζας. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/59202#

Αμανατίδου Παρασκευή 'Μελέτη της εμπλοκής των miR2111-TML στη συμβιωτική σχέση των φυτών με ενδομυκορριζικούς μύκητες ', 'STUDY OF THE INVOLVEMENT OF MIR2111-TML IN THE SYMBIOTIC RELATIONSHIP BETWEEN PLANTS AND ARBUSCULAR MYCORRHIZAL FUNGI' Επίβλεψη: Δ. Τσίκου. http://hdl.handle.net/11615/57232

Χρυσοχόου Αλεξάνδρα 'Επίδραση της μεθόδου αλίευσης στη διάρκεια φρεσκότητας μεσογειακών ιχθύων ', 'EFFECTS OF THE SLAUGHTERING/HARVESTING METHOD ON THE FRESHNESS OF MEDITERRANEAN FISH' Επίβλεψη: Κ. Μούτου. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/58985#

Χειμώνα Δήμητρα 'Ανάπτυξη υλικών αναφοράς αλκαλικής φωσφατάσης γάλακτος για αγελαδινό και άλλα είδη γάλακτος ', 'DEVELOPMENT OF MILK ALKALINE PHOSPHATASE REFERENCE MATERIALS FOR COW AND OTHER MILK PRODUCTS ' Επίβλεψη: Αθ. Μανούρας. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/59497#

Τινή Χριστίνα 'Βιοχημικές μελέτες της φωσφορυλάσης από πατάτα ', 'BIOCHEMICAL STUDIES OF POTATO PHOSPHORYLASE' Επίβλεψη: Δ. Λεωνίδας. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/59428#

Τζηκούλης Γεώργιος 'Αποτίμηση της βιολογικής δράσης φυτικής προέλευσης συστατικών σε σύστημα κυττάρων σε καλλιέργεια ', 'EVALUATION OF THE BIOLOGICAL ACTIVITY OF PLANT DERIVED COMPOUNDS IN CELLS IN CULTURE' Επίβλεψη: Α.Μ. Ψαρρά. http://hdl.handle.net/11615/58045

Πατούνα Αναστασία 'Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας καρπών κερασιάς σε διάφορα στάδια ωρίμανσης ', 'ASSESSMENT OF CHERRY CROP ANTIOXIDANT ACTIVITY IN DIFFERENT MATURITY LEVELS' Επίβλεψη: Δ. Κουρέτας. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/53424#

Παπία Κωνσταντίνα 'Αντιοξειδωτική ικανότητα δειγμάτων ελληνικού μελιού ', 'HONEY ANTIOXIDANT CAPACITY OF GREEK HONEY SAMPLES' Επίβλεψη: Δ. Στάγκος. http://hdl.handle.net/11615/58053

Παπαφίγκου Ζωή 'Συσχέτιση του διαβήτη με μεταλλάξεις του μιτοχονδριακού DNA ', 'CORRELATION OF DIABETES WITH MUTATIONS IN MITOCHONDRIAL DNA' Επίβλεψη: Αιμ. Ζίφα. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/55500#