MSc Theses

Λεμονιτσάκη Ιωάννα -Μαρία 'Επίδραση ενός ενδοφυτικού μύκητα στην ανάπτυξη του ψυχανθούς Lotus japonicus υπό συνθήκες τροφοπενίας σιδήρου ', 'THE EFFECT OF AN ENDOPHYTIC FUNGUS ON THE GROWTH OF Lotus japonicus UNDER IRON DEFICIENCY CONDITIONS' Επίβλεψη: Κ. Παπαδοπούλου. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/49788#

Μασούρας Βασίλειος 'Μεταγονιδωματική ανάλυση της μικροβιακής ποικιλότητας των μελιών της καστανιάς και κουμαριάς του Αγίου Όρους ', 'METAGENOMIC ANALYSIS OF THE MICROBIOME OF CHESTNUT AND ARBUTUS HONEY ORIGINATING FROM MOUNT ATHOS ' Επίβλεψη: Δ. Μόσιαλος. http://hdl.handle.net/11615/52232

Μέρα Αλεξάνδρα 'Τροποποιημένοι στη βάση νουκλεοζίτες ως χημειοθεραπευτικοί παράγοντες: σύνθεση, φασματοσκοπικός προσδιορισμός και βιολογική αποτίμηση ', 'BASE – MODIFIED NUCLEOSIDES AS CHEMOTHERAPEUTICAL AGENTS. COMPOSITION, SPECTROSCOPIC DEFINITION AND BIOLOGICAL EVALUATION.' Επίβλεψη: Δ. Κομιώτης. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/52201#

Μήλιου Αναστασία 'Αποτύπωση πρωτεϊνικού προφίλ γάλακτος εγχώριων φυλών προβάτων: συσχέτιση με τις δυνατότητες τυροκόμησης ', 'IMPRINTING OF MILK PROTEIN PROFILE OF DOMESTIC SHEEP BREEDS-CORRELATION WITH ITS CHEESE-MAKING ABILITY' Επίβλεψη: Αθ. Μανούρας. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/55939#

Πέϊος Παναγιώτης 'Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης «in vitro» αναψυκτικών από την ελληνική αγορά ', 'ASSESSMENT OF ANTIOXIDANT ACTIVITY IN VITRO OF SOFT DRINKS FROM GREEK MARKET' Επίβλεψη: Δ. Στάγκος. http://hdl.handle.net/11615/55747

Ριζούλη Μαριάννα 'Ετερόλογη έκφραση, απομόνωση, χαρακτηρισμός και δοκιμασίες προσδιορισμού της δομής της απαδενυλάσης AtHESPERIN ', 'HETEROLOGOUS EXPRESSION, PURIFICATION, CHARACTERIZATION AND STRUCTURAL STUDIES OF THE DEADENYLASE ATHESPERIN' Επίβλεψη: Ν. Μπαλατσός. http://hdl.handle.net/11615/55787

Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος 'Αξιολόγηση αντιοξειδωτικής δράσης σε Ελληνικά γάλατα ', 'EVALUATION OF ANTIOXIDANT MECHANISM TO GREEK MILKS' Επίβλεψη: Δ. Κουρέτας. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/50472#

Αναστασίου Μαρία -Ελένη 'Μελέτη της απόκρισης γευστικών υποδοχέων του δάκου της ελιάς, Bactrocera oleae, στην ολευρωπαΐνη ', 'STUDY OF BACTROCERA OLEAE GUSTATORY RECEPTORS RESPONSE TO OLEUROPEIN' Επίβλεψη: Κ. Ματθιόπουλος. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/49448#

Ζαχαριάδης Λάζαρος 'Εφαρμογή μοριακών δεικτών για την ταυτοποίηση μικροοργανισμών σε γαλακτοκομικά προϊόντα ', 'THE APPLICATION OF MOLECULAR MARKERS TO IDENTIFY MICROORGANISMS IN DAIRY PRODUCTS' Επίβλεψη: Ζ. Μαμούρης. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/47603#

Ιακωβάκη Ελένη 'Ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών σε διάφορες κατηγορίες γάλακτος με τη χρήση μοριακών τεχνικών ', 'DETECTION OF PATHOGENIC MICROORGANISMS IN DIFFERENT CLASSES OF MILK USING MOLECULAR TECHNIQUES' Επίβλεψη: Θ. Σαραφίδου. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/47604#