Βιοτεχνολογία - Ποιότητα Διατροφής 
ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
& Περιβάλλοντος

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

πανεπιστημιο θεσσαλιασ

Υπεύθυνοι Μαθήματος: Α. Μανούρας, Ε. Μαλισσιόβα

 

Σκοπός: Η παροχή στους φοιτητές γνώσεων που αφορούν στις τεχνολογίες που αφορούν την παραγωγή βασικών τροφίμων όπως οίνο και αποστάγματα, γάλα, κρέας, αρτοσκευάσματα, έλαια και αγροτικά προϊόντα. Παράλληλα στου φοιτητές παρουσιάζονται σύγχρονα δεδομένα αναφορικά με τις μικροβιακές ζυμώσεις στην τεχνολογία τροφίμων

 

Περιεχόμενο των διαλέξεων

 

1.   Τεχνολογία Οίνου και Αποσταγμάτων (4 ώρες) - Διδάσκων Α. Μανούρας

2.   Τεχνολογία Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης γάλα, κρέας, αλιεύματα (5 ώρες) - Διδάσκων Ε. Μαλισσιόβα

3.   Τεχνολογία Σιτηρών και Αρτοσκευασμάτων (3  ώρες) - Διδάσκων Θ. Γεωργόπουλος

4.   Βιοτεχνολογία Τροφίμων & Μικροβιακές Ζυμώσεις  (3 ώρες) - Διδάσκων Ι. Γιαβάσης

5.   Τεχνολογία Λιπών και Ελαίων (3 ώρες) - Διδάσκων Σ. Λαλάς

6.   Τεχνολογία Φρούτων και Λαχανικών (3 ώρες) - Διδάσκων Ι. Γιοβανούδης

    

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη Προγράμματος: Ιωάννα Στρούλια

Διεύθυνση Γραμματείας: Βιόπολις Μεζούρλο, 41 500 Λάρισα

Τηλέφωνo: 2410 565298

Φαξ: 2410 565290

e-mail:stroulia@bio.uth.gr

SOCIAL LINKS