MSc Theses

Τζερεμέ Αναστασία 'Κινητική μελέτη απενεργοποίησης της αλκαλικής φωσφατάσης σε μη αγελαδινά γάλατα ', 'KINETIC STUDY OF ALKALINE PHOSPHATASE INACTIVATION IN NON-BOVINE MILKS' Επίβλεψη: Αθ. Μανούρας. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/60710#

Φυτσιλή Αλεξία -Ευαγγελία 'Η επίδραση της κλιματικής αλλαγής στον κιρκαδικό ρυθμό των ζώων: το παράδειγμα των τελεόστεων και οι οικολογικές προεκτάσεις ', 'THE EFFECT OF CLIMATE CHANGE ON ANIMAL CIRCADIAN RHYTMS – THE PARADIGM OF TELEOSTS AND ECOLOGICAL IMPLICATIONS.' Επίβλεψη: Αικ. Μούτου. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/60310#

Αμανατίδου Παρασκευή 'Μελέτη της εμπλοκής των miR2111-TML στη συμβιωτική σχέση των φυτών με ενδομυκορριζικούς μύκητες ', 'STUDY OF THE INVOLVEMENT OF MIR2111-TML IN THE SYMBIOTIC RELATIONSHIP BETWEEN PLANTS AND ARBUSCULAR MYCORRHIZAL FUNGI' Επίβλεψη: Δ. Τσίκου. http://hdl.handle.net/11615/57232

Γεροβασιλείου Ευδοξία 'Μελέτη του μηχανισμού αποδόμησης του μυκητοκτόνου imazalil από το μύκητα Mycosphaerella Tassiana ', 'STUDY OF THE DISSIPATION PROCESS OF THE FUNGICIDE IMAZALIL CAUSED BY THE FUNGI MYCOSPHAERELLA TASSIANA' Επίβλεψη: Δ. Καρπούζας. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/59202#

Καραίσκου Ιωάννα 'Διερεύνηση της παραγωγής ενζύμων βιοτεχνολογικού ενδιαφέροντος από βακτήρια ελληνικού μελισσόψωμου ', 'INVESTIGATION ON THE PRODUCTION OF BIOTECHNOLOGICALLY INTERESTING ENZYMES BY BACTERIA ISOLATED FROM GREEK BEEBREAD' Επίβλεψη: Δ. Μόσιαλος. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/58983#

Κουρουνιώτου Ευαγγελία 'Μελέτη της ζύμωσης του γάλακτος για την παρασκευή γιαουρτιού υπό την επίδραση εκχυλισμάτων γκουαρανά ', 'STUDY OF MILK FERMENTATION FOR THE PRODUCTION OF YOGURT UNDER THE EFFECT OF GUARANA EXTRACTS' Επίβλεψη: Π. Γιαννούλη. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/58926#

Μελέτη Ερμιόνη 'Προσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδίων του παραδοσιακού τυριού «Τσαλαφούτι» ', 'DETERMINATION OF PROTEIN PROFILE AND BIOPEPTIDES OF TRADITIONAL CHESE "TSALAFOUTI"' Επίβλεψη: Ελ. Μαλισσιόβα. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/59484#

Ράζγκελη Ειρήνη 'Διερεύνηση της βιολογικής δράσης κλασμάτων ρητίνης από Pistacia lentiscus L. var. chia ', 'ASSESSMENT OF THE BIOLOGICAL ACTIVITIES OF RESIN FRACTIONS FROM PISTACIA LENTISCUS L. VAR. CHIA' Επίβλεψη: Α.Μ. Ψαρρά. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/59882#

Σαμαρά Αντωνία 'Χημικός χαρακτηρισμός του παραδοσιακού τυριού “Τσαλαφούτι” με έμφαση στο προφίλ των λιπαρών οξέων ', 'CHEMICAL CHARATERIZATION OF THE TRADITIONAL CHEESE “TSALAFOUTI” WITH EMPHASIS ON THE PROFILE OF FATTY ACIDS' Επίβλεψη: Αθ. Μανούρας. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/59575#

Σαραντίδου Αποστολία 'Αλληλεπιδράσεις αντιβιοτικών κτηνοτροφίας με περιβαλλοντικές μικροβιακές κοινότητες ', 'LIVESTOCK ANTIBIOTIC INTERACTIONS WITH ENVIRONMENTAL MICROBIAL COMMUNITIES.' Επίβλεψη: Σ. Βασιλειάδης. https://ir.lib.uth.gr/xmlui/handle/11615/59447#